Autor:

Čokoládovo-karamelové pokušení

Střední
Ingredience
Korpus
velmi dobrý čokoládový z piškotového těsta
 
Zmrzlina  
Poleva
kvalitní karamelová nebo čokoládová poleva
 
Šlehačka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Korpus z piškotového čokoládového těsta rozřízněte podélně na dvě stejně silné poloviny (korpus si můžete upéct nebo ho koupit hotový). Z každé části opatrně vykrojte formičkou stejné tvary - mohou to být kolečka, srdíčka nebo jakýkoli jiný tvar, který se vám zrovna hodí na stůl - a s citem je naaranžujte na slavnostní talíř.

Vykrojené tvary ozdobte hotovou karamelovou nebo čokoládovou polevou a nahoru opatrně vložte úhledně vytvarované kopečky zmrzliny Häagen-Dazs Dulce de Leche a Häagen-Dazs Belgian Chocolate (nejlepší je použít k jejich vykrajování speciální kleště na zmrzlinu).

Kreaci korunujte kopečkem šlehačky a ozdobte třeba lupínky pražených mandlí nebo drcenými praženými jádry lískových oříšků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinkový koláč Koláče z křehkého těsta - sladké i slané recepty Články z

Komentáře k receptu: Čokoládovo-karamelové pokušení

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web