Autor:

Cizrnové lívanečky

Střední
Ingredience
Cizrna
300-400
400 g
Vejce 2 ks
Vanilkový cukr
a trošku skořicového
 
Mléko  
Mouka 2 lžíce
Prášek do pečiva  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Cizrnu uvažíme s trochou vody + olejem a rozmixujeme. Poté jí smícháme s mlékeme nebo kefírem, vejci a cukry. Můžeme přidat pár lžic mouky kvůli konzistenci. Nakonec dáme prášek do pečiva a necháme asi 10 minut kynout. Smažíme na velmi malé vrstvě oleje nebo na teflonové pánvi bez oleje. Výborné jsou se zakysanou smetanou a zavařeninou.

Je to odlehčené a pokud se smaží bez oleje, tak velmi zdravé jídlo. Lívanečky chutnají po oříškách, děti je milují více než normální :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 2x)
Čokoládový koláč s polevou 4 báječné koláče z tmavého těsta Články z

Komentáře k receptu: Cizrnové lívanečky

Komentáře

  1. Amy   09.10.2012 | 9:15 | reagovat | závadný

    Na kolik porcí to je:-) ?

  2. Monika T   28.05.2009 | 7:47 | reagovat | závadný

    Výborné a netradičné, veľmi nám chutilo, za 1 :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web