Autor:

Čínský pašík na citronu

Střední
Ingredience
Sojová omáčka
2-3
3 lžíce
Citron
Větší
1 ks
Škrobová moučka 1 lžíce
Vejce
Chilli papričky
1-2
Cukr
2-3
Česnek
Pepř mletý  
Sůl  
Voda  
Rostlinný olej  
Vepřové maso
krkovice, kýta
500 g
Čínský pašík na citronu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, naklepeme. Dle chuti osolíme a opepříme. V míse smícháme citrónovou šťávu, škrobovou moučku, 1 lžíci sojové omáčky, chilli papričky pokrájené na plátky, cukr, vejce a vše řádně rozmícháme. Vložíme plátky masa a řádně promícháme, aby se maso marinádou obalilo.

Necháme odležet, nejlépe do druhého dne. Následující den na oleji plátky masa opečeme dozlatova. Podlijeme vodou dle potřeby a množství omáčky, kterou chceme mít. Přidáme 1-2 lžíce sojové omáčky a na plátky pokrájený česnek. Provaříme. Dle chuti popřípadě přisladíme cukrem. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Čínský pašík na citronu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web