Autor:

Čínský pašík na citronu

Střední
Ingredience
Sojová omáčka
2-3
3 lžíce
Citron
Větší
1 ks
Škrobová moučka 1 lžíce
Vejce
Chilli papričky
1-2
Cukr
2-3
Česnek
Pepř mletý  
Sůl  
Voda  
Rostlinný olej  
Vepřové maso
krkovice, kýta
500 g
Čínský pašík na citronu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, naklepeme. Dle chuti osolíme a opepříme. V míse smícháme citrónovou šťávu, škrobovou moučku, 1 lžíci sojové omáčky, chilli papričky pokrájené na plátky, cukr, vejce a vše řádně rozmícháme. Vložíme plátky masa a řádně promícháme, aby se maso marinádou obalilo.

Necháme odležet, nejlépe do druhého dne. Následující den na oleji plátky masa opečeme dozlatova. Podlijeme vodou dle potřeby a množství omáčky, kterou chceme mít. Přidáme 1-2 lžíce sojové omáčky a na plátky pokrájený česnek. Provaříme. Dle chuti popřípadě přisladíme cukrem. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Čínský pašík na citronu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web