Autor:

Cibulový králík na pepři

Střední
Ingredience
Králík
porce
Sůl  
Sádlo 2 lžíce
Cibule
velká
2 ks
Pepř mletý
nejlépe vícebarevný
1 lžíce
Drůbeží vývar 300 ml
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni položíme osolonené a pořádně propepřené kousky králíka. Opékáme do zčervenání masa, poté podlijeme dvěma hrnky vody a dusíme pod pokličkou. Cca hodinu (průběžně podléváme). Na konci odklopíme a necháme maso „dojít“.

Králíka vyndáme, šťávu vydusíme a zaprášíme moukou. Výpek zalijeme studeným vývarem a krátce povaříme.

Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Cibulový králík na pepři

Komentáře

  1. Ivana Patůčková   19.07.2010 | 18:51 | reagovat |

    Výborný!!!

  2. Petra Kvasničková Jindřichová   27.10.2007 | 14:25 | reagovat |

    Chtěla jsem pochválit - moc nám chutnalo!!! Rychlý recept a nenáročný na suroviny (aspoň ty základní jsou doma vždy).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web