Autor:

Cibulový králík na pepři

Střední
Ingredience
Králík
porce
Sůl  
Sádlo 2 lžíce
Cibule
velká
2 ks
Pepř mletý
nejlépe vícebarevný
1 lžíce
Drůbeží vývar 300 ml
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni položíme osolonené a pořádně propepřené kousky králíka. Opékáme do zčervenání masa, poté podlijeme dvěma hrnky vody a dusíme pod pokličkou. Cca hodinu (průběžně podléváme). Na konci odklopíme a necháme maso „dojít“.

Králíka vyndáme, šťávu vydusíme a zaprášíme moukou. Výpek zalijeme studeným vývarem a krátce povaříme.

Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Cibulový králík na pepři

Komentáře

  1. Ivana Patůčková   19.07.2010 | 18:51 | reagovat |

    Výborný!!!

  2. Petra Kvasničková Jindřichová   27.10.2007 | 14:25 | reagovat |

    Chtěla jsem pochválit - moc nám chutnalo!!! Rychlý recept a nenáročný na suroviny (aspoň ty základní jsou doma vždy).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web