Cibulový králík na pepři

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Annalise

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      králík porce
    • sůl
    • 2
      lžíce sádlo
    • 2
      ks cibule velká
    • 1
      lžíce pepř mletý nejlépe vícebarevný
    • 300
      ml drůbeží vývar
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni položíme osolonené a pořádně propepřené kousky králíka. Opékáme do zčervenání masa, poté podlijeme dvěma hrnky vody a dusíme pod pokličkou. Cca hodinu (průběžně podléváme). Na konci odklopíme a necháme maso "dojít".
2
Králíka vyndáme, šťávu vydusíme a zaprášíme moukou. Výpek zalijeme studeným vývarem a krátce povaříme.
3
Podáváme s bramborem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ivana Patůčková
    Ivana Patůčková |

    19. 7. 2010 18:51

    Výborný!!!

  • Petra Kvasničková Jindřichová
    Petra Kvasničková Jindřichová |

    27. 10. 2007 14:25

    Chtěla jsem pochválit - moc nám chutnalo!!! Rychlý recept a nenáročný na suroviny (aspoň ty základní jsou doma vždy).