Autor:

Cibulový králík na pepři

Střední
Ingredience
Králík
porce
Sůl  
Sádlo 2 lžíce
Cibule
velká
2 ks
Pepř mletý
nejlépe vícebarevný
1 lžíce
Drůbeží vývar 300 ml
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, na ni položíme osolonené a pořádně propepřené kousky králíka. Opékáme do zčervenání masa, poté podlijeme dvěma hrnky vody a dusíme pod pokličkou. Cca hodinu (průběžně podléváme). Na konci odklopíme a necháme maso „dojít“.

Králíka vyndáme, šťávu vydusíme a zaprášíme moukou. Výpek zalijeme studeným vývarem a krátce povaříme.

Podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
5 6 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Cibulový králík na pepři

Komentáře

  1. Ivana Patůčková   19.07.2010 | 18:51 | reagovat |

    Výborný!!!

  2. Petra Kvasničková Jindřichová   27.10.2007 | 14:25 | reagovat |

    Chtěla jsem pochválit - moc nám chutnalo!!! Rychlý recept a nenáročný na suroviny (aspoň ty základní jsou doma vždy).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web