Autor:

Cibulačka s kuřecím masem

Střední
Ingredience
Kuřecí maso 400 g
Nové koření 2 ks
Bobkový list 2 ks
Pepř celý 10 ks
Kořenová zelenina 150 g
Celer  
Cibule 300 g
Máslo 30 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Toastový chléb 4 plátek
Petrželka  
Sůl  
Ementál
nebo goudy
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, celou cibuli, a 1 a 1/2 l vody. Uvedeme do varu a vložíme oprané kuřecí maso a vaříme zvolna 30-40 minut. Na směsi másla a oleje opečeme do růžova 300 g cibule pokrájené na kolečka, zalejeme vše procezeným vývarem a povaříme 10 minut. Podle chuti osolíme a dochutíme a nakonec vmícháme sekanou petrželku.

Do misek rozdělíme pokrájené vařené kuřecí maso, zalijeme polévkou. Na každou misku položíme opečený plátek toustového chleba a hrubě nastrouhaný sýr. Vložíme do vyhřáté trouby a nebo do mikrovlnky a zapečeme, než se sýr rozpustí. Ještě potom povrch posypeme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Cibulačka s kuřecím masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web