Autor:

Cibulačka s kuřecím masem

Střední
Ingredience
Kuřecí maso 400 g
Nové koření 2 ks
Bobkový list 2 ks
Pepř celý 10 ks
Kořenová zelenina 150 g
Celer  
Cibule 300 g
Máslo 30 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Toastový chléb 4 plátek
Petrželka  
Sůl  
Ementál
nebo goudy
100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, koření, špetku soli, celou cibuli, a 1 a 1/2 l vody. Uvedeme do varu a vložíme oprané kuřecí maso a vaříme zvolna 30-40 minut. Na směsi másla a oleje opečeme do růžova 300 g cibule pokrájené na kolečka, zalejeme vše procezeným vývarem a povaříme 10 minut. Podle chuti osolíme a dochutíme a nakonec vmícháme sekanou petrželku.

Do misek rozdělíme pokrájené vařené kuřecí maso, zalijeme polévkou. Na každou misku položíme opečený plátek toustového chleba a hrubě nastrouhaný sýr. Vložíme do vyhřáté trouby a nebo do mikrovlnky a zapečeme, než se sýr rozpustí. Ještě potom povrch posypeme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Cibulačka s kuřecím masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web