Chlupaté knedlíky se zelím

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • sůl
    • vejce
    • hrubá mouka
    • zelí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory se oškrábou, najemno nastrouhají, přidá se sůl, vejce a hrubá mouka. Z hustého těsta se čajovou lžičkou vykrajují kousky, které se vaří v osolené vodě asi 10-12 minut. Zelí ať si každý ochutí podle vlastního gusta.
2
Moc doporučuji, bříško se Vám hezky zahřeje.

Komentáře k receptu

  • vopruz
    vopruz |

    1. 12. 2012 11:37

    teda sorry ale kdyz nenapisete kolik ceho, tak to je recept na nic. To je jako kdyz napisu ze maltu udelate z vody cementu vapna a pisku - vse smychame do kupy a je z toho skvela malta. :'(

  • Sandra
    Sandra |

    29. 9. 2011 17:07

    Též,osmažím cibulku do zlatova přidám slaninu možno i špek,mezitím si podusíme zelí,když máme hotovo vše smíchám i s knedlíkama :-) .....je to super

  • Zoretka
    Zoretka |

    5. 5. 2011 11:50

    Moje teta k těmto chlupatým knedlíků dělá zelí: Zpění cibuli na oleji, přidá libovou slaninu,podusí a nakonec přidá kyselé zelí, které nakrájí a též podusí. Směs servírujeme na knedlíčky a kdo chce může nahoru přidat zakysanou smetanu. Je to velmi dobré a syté.