Chipsy z kuřecích kůžiček dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
45 minut
4
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sýr Váš oblíbený
    • 1
      ks pomeranč
    • grilovací koření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou kuřecí kůži rozkrájíme na drobnější kousky. Poté je rozložíme na připravený pekáč, zdá dávat olej či ne, je na každém, Láďa Hruška to nedoporučuje, že kůže jsou již mastné dost, my ho používáme, jsou pak ještě křupavější. :)
2
Nakonec se kůžičky ochutí dle vlastní chuti, můžete použít například grilovací koření, sůl a pepř. Před vyndáním z trouby ještě posypeme sýrem. Chutím se zde hranice nekladou. Můžeme použít na pokapání i pomeranč.
3
Pozor - vzniká na nich závislost :)
Zařazení: Maso Chuťovky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdena
    Zdena |

    23. 2. 2015 18:35

    I v redakci Novy bylo řečeno, že nic horšího nejedli.