Chipsy z kuřecích kůžiček dle Ládi Hrušky

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Sýr
Váš oblíbený
 
Pomeranč 1 ks
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky

Očištěnou kuřecí kůži rozkrájíme na drobnější kousky. Poté je rozložíme na připravený pekáč, zdá dávat olej či ne, je na každém, Láďa Hruška to nedoporučuje, že kůže jsou již mastné dost, my ho používáme, jsou pak ještě křupavější. :)
Nakonec se kůžičky ochutí dle vlastní chuti, můžete použít například grilovací koření, sůl a pepř. Před vyndáním z trouby ještě posypeme sýrem. Chutím se zde hranice nekladou. Můžeme použít na pokapání i pomeranč.
Pozor - vzniká na nich závislost :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
4+
2.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 4+ (hodnoceno 3x)
Pomazánka z pečeného česneku Báječná listopadová čtyřka Články z

Komentáře k receptu: Chipsy z kuřecích kůžiček dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web