Chipsy z kuřecích kůžiček dle Ládi Hrušky

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Sýr
Váš oblíbený
 
Pomeranč 1 ks
Grilovací koření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky

Očištěnou kuřecí kůži rozkrájíme na drobnější kousky. Poté je rozložíme na připravený pekáč, zdá dávat olej či ne, je na každém, Láďa Hruška to nedoporučuje, že kůže jsou již mastné dost, my ho používáme, jsou pak ještě křupavější. :)
Nakonec se kůžičky ochutí dle vlastní chuti, můžete použít například grilovací koření, sůl a pepř. Před vyndáním z trouby ještě posypeme sýrem. Chutím se zde hranice nekladou. Můžeme použít na pokapání i pomeranč.
Pozor - vzniká na nich závislost :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Chipsy z kuřecích kůžiček dle Ládi Hrušky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web