Autor:

Černá buchta III.

Střední
Ingredience
Vejce 4 ks
Tuk 250 g
Máslo
nebo HERA
 
Moučkový cukr 400 g
Hladká mouka 500 g
Prášek do pečiva 1 balíček
Kakao 80 g
Mléko 1/2 l

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Tuk s cukrem šleháme ve šlehači, až je tuk pěkně našlehaný přidáváme postupně celá vejce. Znovu dobře našleháme a nakonec zašleháme všechno kakao - opatrně nasypeme a pomalu šlehač pouštíme (raději přikryjeme nádobu na šlehání vrškem, aby kakao nelítalo ven). Smícháme mouku s práškem do pečiva a potom postupně zamícháme do našlehaného krému (ten vyděláme do mísy a potom opatrně zamícháme mouku) střídavě s mlékem. Těsto dobře promícháme a rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech - ten musí být větší s vyšším okrajem. Pozor! Pečeme asi na 160 °C a nesmíme prvních 10-15 minut troubu otevírat, rádo se to sráží!! Pečeme asi 25 minut - zkusíme špejlí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Květáková polévka s parmazánem Co dát na víkendový stůl? Články z

Komentáře k receptu: Černá buchta III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web