Autor:

Drobenková bublanina

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Cukr krupice
cca 250 ml
1 hrnek
Polohrubá mouka 2 hrnek
Mléko 1 hrnek
Vanilkový cukr 1 balíček
Prášek do pečiva 1 ks
Ovoce
cca
300 g
Vejce 2 ks
Máslo
(Hera, Stella,....)
150 g
Drobenková bublanina

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Z cukru, mouky, másla a vanilkového cukru připravíme drobenku. Jeden hrnek odložíme stranou. Do zbylé drobenky promícháme kypřící prášek (případně ještě trochu jedlé sody), potom přidáme vejce a mléko a krátce promícháme v těsto (o něco hustší jak na lívance).

Nalijeme na plech s vyšším okrajem vyloženým papírem na pečení. Poklademe okapaným ovocem (podle druhu případně lehce prosypaným moukou, aby nepropadlo na dno bublaniny). Možno použít i zmrazené. Posypeme zbylou drobenkou a pečeme při 200°C cca 20 min.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Medovník Medové slunce pro milé chvíle s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Drobenková bublanina

Komentáře

  1. Rou   20.07.2011 | 8:59 | reagovat |

    Jednoduché, rychlé a za chvilku snězené :) Dělala jsem na pekáč a bylo to vysoké tak akorát.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web