Celer v sýrovém těstíčku

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks celer menší
    • eidam sýr
    • vejce
    • hladká mouka
    • mléko
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1 cm tlusté a uvaříme den předem ve vodě ochucené trochou octa nebo citronové šťávy.
2
Na těstíčko: nastrouháme sýr cihlu, přidáme vejce a hladkou mouku a rozředíme mlékem na hustší kašičku.
3
Plátky celeru mírně osolíme, namáčíme v těstíčku a pečeme v rozpáleném oleji do zlatova.
4
Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou (dělám z jogurtové majolky).
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.