Byronovy medailonky

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g brambory
    • 40
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • sůl
    • rostlinný olej
    • mléko
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a dobře rozmačkáme. Přidáme máslo, vejce, pepř a osolíme. Tvoříme malé medailonky, které smažíme na oleji po obou stranách dozlatova. Urovnáme je na plech, mírně pocákáme mlékem, posypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme.
Zařazení: Přílohy

Komentáře k receptu

  • Klara
    Klara |

    30. 5. 2004 12:33

    recept jsem vyzkousela a muzu jen doporucit! vynikajici priloha a nebo jen jako mls k televizi:c)