Bylinkové máslo na ciabattu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks máslo živočišné
    • 1
      ks tavený sýr smetanový
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička oregáno
    • 1
      lžička koření na pizzu
    • 2
      stroužek česnek 1-2
    • 4
      ks bazalka čerstvé lístky
    • 4
      ks rozmarýn čerstvé lístky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do nádoby dáme máslo, olivový olej, sýr a trochu rozmačkáme. Přidáme ostatní ingredience a vše rozšleháme tyčovým šlehačem, dokud není máslo jemné. Ciabatty kupuji v Bille nedopečené a doma v troubě dopeču, je to výborná věčeře nebo jako předkrm před italskými těstovinami nebo pizzou. K máslu se hodí černé olivy nebo rajčata. Výborné také na opečený toast.
Zařazení: Ostatní

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.