Autor:

Bylinkové máslo na ciabattu

Snadné
Ingredience
Máslo
živočišné
1/2 ks
Tavený sýr
smetanový
1 ks
Vegeta 1 špetka
Sůl 1 špetka
Oregáno 1 lžička
Koření na pizzu 1 lžička
Česnek
1-2
2 stroužek
Bazalka
čerstvé lístky
4 ks
Rozmarýn
čerstvé lístky
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do nádoby dáme máslo, olivový olej, sýr a trochu rozmačkáme. Přidáme ostatní ingredience a vše rozšleháme tyčovým šlehačem, dokud není máslo jemné. Ciabatty kupuji v Bille nedopečené a doma v troubě dopeču, je to výborná věčeře nebo jako předkrm před italskými těstovinami nebo pizzou. K máslu se hodí černé olivy nebo rajčata. Výborné také na opečený toast.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Bylinkové máslo na ciabattu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní Který muž vám bude věrný? Berani jsou spolehliví, Vodnáři nepředvídatelní
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web