Autor:

Bylinkové máslo na ciabattu

Snadné
Ingredience
Máslo
živočišné
1/2 ks
Tavený sýr
smetanový
1 ks
Vegeta 1 špetka
Sůl 1 špetka
Oregáno 1 lžička
Koření na pizzu 1 lžička
Česnek
1-2
2 stroužek
Bazalka
čerstvé lístky
4 ks
Rozmarýn
čerstvé lístky
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do nádoby dáme máslo, olivový olej, sýr a trochu rozmačkáme. Přidáme ostatní ingredience a vše rozšleháme tyčovým šlehačem, dokud není máslo jemné. Ciabatty kupuji v Bille nedopečené a doma v troubě dopeču, je to výborná věčeře nebo jako předkrm před italskými těstovinami nebo pizzou. K máslu se hodí černé olivy nebo rajčata. Výborné také na opečený toast.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Bylinkové máslo na ciabattu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web