Autor:

Bylinkové máslo na ciabattu

Snadné
Ingredience
Máslo
živočišné
1/2 ks
Tavený sýr
smetanový
1 ks
Vegeta 1 špetka
Sůl 1 špetka
Oregáno 1 lžička
Koření na pizzu 1 lžička
Česnek
1-2
2 stroužek
Bazalka
čerstvé lístky
4 ks
Rozmarýn
čerstvé lístky
4 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do nádoby dáme máslo, olivový olej, sýr a trochu rozmačkáme. Přidáme ostatní ingredience a vše rozšleháme tyčovým šlehačem, dokud není máslo jemné. Ciabatty kupuji v Bille nedopečené a doma v troubě dopeču, je to výborná věčeře nebo jako předkrm před italskými těstovinami nebo pizzou. K máslu se hodí černé olivy nebo rajčata. Výborné také na opečený toast.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Bylinkové máslo na ciabattu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web