Autor:

Buvolí závin

Střední
Ingredience
Cibule  
Česnek  
Hořčice plnotučná  
Hovězí maso  
Anglická slanina  
Okurka  
Klobása  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Rozklepeme hovězí zadní na plát 20×30 cm. Pomažeme hořčicí a položíme anglickou slaninu
půlky okurek, klobásek, přidáme cibuli, česnek a zavineme, převážeme provázkem a zabalíme do alobalu. Na pekáči pečeme asi 45 min. Nejlépe je spolu s masem upéci i americké brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Buvolí závin

Komentáře

  1. Blažena Halušková   27.10.2008 | 10:21 | reagovat |

    Výborná záležitost! Dávám za jedna!

  2. jana   19.08.2007 | 9:50 | reagovat |

    dekuji za tento recept malinko jsem ho dma upravila a byl vyborny vsem ho doporucuji vyzkouset

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web