Autor:

Buchta Himaláje

Střední
1. těsto
Prášek do pečiva 1 balíček
Hladká mouka 2 hrnek
Krupice 1 hrnek
Mléko 1 hrnek
Olej
1/2 - 3/4 hrnku
 
Vejce 2 ks
Kakao 2 lžíce
Citronová kůra  
2. těsto
Tvaroh 2 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Vanilkový pudink 1 balíček
Moučka 1 hrnek
Vejce 2 ks
Mléko 1 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

1. těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience.

2. těsto: Opět vyšleháme vajíčka s cukrem a přidáme ostatní ingredience, puding se sype sypký (nevařit), toto těsto bude řídké. Na vymaštěný a vysypaný plech dáme půl prvního těsta, na to druhé těsto tvarohové a nahoru zbytek prvního těsta. Upečeme pozvolna a pomalu. Necháme pořádně vychladnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1
5 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 9x)
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Buchta Himaláje

Komentáře

  1. Catherly   08.04.2016 | 15:24 | reagovat | závadný

    Skvělá buchta u nás v rodině velmi oblíbená s mandarinkami.

  2. penizek   08.03.2015 | 18:29 | reagovat | závadný

    Tak právě se mi buchta pece v troubě. Snad se povede ale vypadá ze ano:-) jen do toho těsta s tvarohem jsem nedala skoro žádné mléko jelikož bylo až dost řídké. Je asi lepší kupovat tvaroh v kostce v alobalu a ne ve vanicce. Naopak to kakaové těsto bylo husté tak jsem redila mlékem:-) ;-)

  3. hanule   09.02.2013 | 17:28 | reagovat | závadný

    Vaše buchta je bombastická :-* vyzkoušela jsem ji když ji donesla švagrulka na jmeniny své maminky a byla tak výborná že jsem ji ujídala tajně z talířku i své 2,5leté dceři :-P.Nenazvala bych ji buchtou nýbrž vynikajícím dezertem 8-) .Jakmile koupím tvaroh hned ji upeču a Vám všem vřele doporučuji <3 !Mnam mnam už se na ni těším ;-)

  4. Gabriela   16.01.2011 | 17:23 | reagovat | závadný

    Zkoušela jsem upéct Vaší buchtu a musím říct,že je opravdu vynikajíci nemá chybu :-)

  5. triticala   15.10.2010 | 17:48 | reagovat | závadný

    Fantastická buchta!

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web