Autor:

Bůček na zelí

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Cibule
Hlávkové zelí  
Kečup - jemný
250-500
500 ml
Sojová omáčka  
Worcestrová omáčka  
Pepř mletý  
Sůl  
Kari  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Nejprve nakrájíme cibuli, necháme zpěnit. Přidáme na nudličky nakrájený bůček, necháme změknout. Přidáváme nakrájené zelí - dusíme a může se podlít trochou vody. Až zelí změkne, zamícháme kečup, pepř, sůl, sójovou a worchestrovou omáčku a kari.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Bůček na zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web