Autor:

Brněnské kuře

90 minut PT0H90M
Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
 
Plátkový sýr  
Šunka
plátky
 
Česnek  
Jablka  
Mandle  
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží, Uzeniny

Syrové kuře osolíme a břišní dutinu vymažeme rozetřeným česnekem se solí (alespoň jednu paličku). Z plátků šunky a sýra uděláme roličky, kterými naplníme břicho a kuře zašijeme.
Pečeme obvyklým způsobem. Z jablek odstraníme jadřinec a naplníme sekanými mandlemi. Jablka přidáme do pekáče asi 15 minut před konecem pečení. Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Krůtí tandoori Recept na víkend: Vůně orientu Články z

Komentáře k receptu: Brněnské kuře

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web