Bramborové ražniči II.

Hodnocení:

Moje:

120 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg brambory
    • 4
      ks špekáček
    • 3
      ks cibule velké
    • 300
      g slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná i více

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Syrové brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme - brambory a špekáčky na kolečka, cibuli na osminky (vnější plátky ještě přepůlíme), slaninu na čtverečky.
2
Na špejle napichujeme střídavě bramboru, slaninu, cibuli, bramboru, špekáček atd. Plné špejle vložíme do vymazaného pekáčku - stačí trochu oleje, slanina pustí tuk během pečení, posolíme, okořeníme a polijeme hořčicí, kterou rozředíme lžící vody. Dáme do rozehřáté trouby na prvních patnáct minut přikryté, pak pečeme odkryté do zrůžovění.
3
Podáváme nejlépe s čalamádou nebo hlávkovým salátem.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.