Autor:

Bramborové ražniči II.

120 minut PT0H120M
Snadné
Ingredience
Brambory 1,5 kg
Špekáček 4 ks
Cibule
velké
3 ks
Slanina 300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Vegeta  
Hořčice plnotučná
i více
3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Syrové brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme - brambory a špekáčky na kolečka, cibuli na osminky (vnější plátky ještě přepůlíme), slaninu na čtverečky.
Na špejle napichujeme střídavě bramboru, slaninu, cibuli, bramboru, špekáček atd. Plné špejle vložíme do vymazaného pekáčku - stačí trochu oleje, slanina pustí tuk během pečení, posolíme, okořeníme a polijeme hořčicí, kterou rozředíme lžící vody. Dáme do rozehřáté trouby na prvních patnáct minut přikryté, pak pečeme odkryté do zrůžovění.
Podáváme nejlépe s čalamádou nebo hlávkovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Bramborové ražniči II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web