Autor:

Bramborové ražniči II.

120 minut PT0H120M
Snadné
Ingredience
Brambory 1,5 kg
Špekáček 4 ks
Cibule
velké
3 ks
Slanina 300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Vegeta  
Hořčice plnotučná
i více
3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Syrové brambory a cibuli oloupeme, nakrájíme - brambory a špekáčky na kolečka, cibuli na osminky (vnější plátky ještě přepůlíme), slaninu na čtverečky.
Na špejle napichujeme střídavě bramboru, slaninu, cibuli, bramboru, špekáček atd. Plné špejle vložíme do vymazaného pekáčku - stačí trochu oleje, slanina pustí tuk během pečení, posolíme, okořeníme a polijeme hořčicí, kterou rozředíme lžící vody. Dáme do rozehřáté trouby na prvních patnáct minut přikryté, pak pečeme odkryté do zrůžovění.
Podáváme nejlépe s čalamádou nebo hlávkovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Bramborové ražniči II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web