Autor:

Božíhodový hubník

Střední
Ingredience
Sušené houby 50 g
Houska 6 ks
Mléko 250 ml
Hrubá krupice 50 g
Vejce 3 ks
Sádlo 60 g
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Housku nakrájíme na kostky a zalijeme mlékem, přidáme vejce, krupici a necháme nabobtnat. Dále přidáme změklé sušené houby nakrájené nadrobno, orestovanou cibuli na části sádla, lisovaný česnek, sůl, pepř, kmín a majoránku. Promícháme a podle potřeby naředíme vývarem z hub. Řidší kašičku nalijeme do rozehřátého pekáčku se sádlem a ve vyhřáté troubě pečeme dokřupava a dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Božíhodový hubník

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web