Autor:

Božíhodový hubník

Střední
Ingredience
Sušené houby 50 g
Houska 6 ks
Mléko 250 ml
Hrubá krupice 50 g
Vejce 3 ks
Sádlo 60 g
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Pepř mletý  
Drcený kmín  
Majoránka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

Houby uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Housku nakrájíme na kostky a zalijeme mlékem, přidáme vejce, krupici a necháme nabobtnat. Dále přidáme změklé sušené houby nakrájené nadrobno, orestovanou cibuli na části sádla, lisovaný česnek, sůl, pepř, kmín a majoránku. Promícháme a podle potřeby naředíme vývarem z hub. Řidší kašičku nalijeme do rozehřátého pekáčku se sádlem a ve vyhřáté troubě pečeme dokřupava a dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Těstoviny s hráškem a chřestem Čerstvá Itálie také u vás doma Články z

Komentáře k receptu: Božíhodový hubník

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web