Bleskové fazole po indicku

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: strakova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka fazole
    • 1
      plechovka rajčata
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • kari Mandras, pálivé kari - Nebo kari a chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme trochu nasekané cibule, přidáme drcená rajčata a konzervované fazole, povaříme, přídáme koření. Podáváme s rýží.
Zařazení: Pokrmy Z luštěnin
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • bodmrazzu
    bodmrazzu |

    9. 10. 2012 18:19

    výborné! ochutila jsem to rajčatama naloženýma v česneku se solí a přidala kari+grilovací koření

  • Tereza T
    Tereza T |

    21. 9. 2011 13:09

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia |

    21. 9. 2011 12:12

    Luštěniny

  • dagmar motlová
    dagmar motlová |

    8. 3. 2010 12:30

    určitě přidat česnek!! výborná a levná rychlovka,s chilli hlavně pro chlapa, co rád pálivé, jíme samotné

  • Jana Fuchsová
    Jana Fuchsová |

    5. 3. 2010 01:48

    Výborný recept, moc chutnal. Podruhé jsem přidala ještě 1 malou skleničku ostrého kečupu a podávala jsem to z brambory.

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    3. 9. 2007 18:18

    Nemusí byť všade mäso, mne sa práve páči tá kombinácia bez mäsa, len kari a zelenina

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    3. 9. 2007 17:01

    Pani Gábina sa mýli: mäso tam nechýba.

  • Gábina
    Gábina |

    2. 9. 2007 18:23

    chybí tam maso:-))