Bílková poleva na perníčky

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 10
      ml bílek
    • 35
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr přesypeme 2x přes sítko na čaj. Přidáme odměřený bílek (měřím štamprdlátkem od dětských sirupů) a 10 minut poctivě šleháme elektr. šlehačem. Nesmí být v polevě žádné pucky. Poté nalijeme do pytlíčku a ustřihneme malilinký růžeček. Poleva musí být hustá a téct v jedné lince.
2
Na perníčku za chvíli ztuhne.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    30. 12. 2012 15:16

    Do této polevy ještě přidávám 1/2 kávové lžičky škorbu, lépe pak zasychá.

  • silvik T.
    silvik T. |

    15. 12. 2012 19:55

    Šlehá se jen tak za studena.Dám to šlehat a dělám si něco jiného,protože to trvá poměrně dlouho .

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    14. 12. 2012 09:55

    Šleháme nad parou, nebo jen tak zastudena? Děkuji