Autor:

Biftek se žampiony

Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková 800 g
Olej 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek
palička
1 ks
Žampiony 200 g
Pórek 100 g
Kapie 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájené na plátky, mírně naklepeme a potřeme olejem. Necháme chvíli odležet. Poté maso osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách a hotové udržujeme v teple. Na výpeku orestujeme na plátky nakrájené žampiony, česnek, pórek, kapii a česnek. Chvíli restujeme. Na talířích maso přeláváme touto směsí a podáváme s hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Mazanec Velikonoční recepty: mazanec, jehněčí, jidáše a další dobroty Články z

Komentáře k receptu: Biftek se žampiony

Komentáře

  1. Forme   30.12.2006 | 11:31 | reagovat |

    Klasika. V případě nedostatku výpeku nastavuji vývarem, případně lze zahustit jíškou nebo solamylem

  2. Eva   04.10.2004 | 15:27 | reagovat |

    Dělám něco podobného, ale s kuřecím masem (zkoušela jsem i vepřovou kýtu). Je to výborné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web