Autor:

Biftek se žampiony

Snadné
Ingredience
Hovězí svíčková 800 g
Olej 4 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Česnek
palička
1 ks
Žampiony 200 g
Pórek 100 g
Kapie 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso nakrájené na plátky, mírně naklepeme a potřeme olejem. Necháme chvíli odležet. Poté maso osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Takto připravené maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách a hotové udržujeme v teple. Na výpeku orestujeme na plátky nakrájené žampiony, česnek, pórek, kapii a česnek. Chvíli restujeme. Na talířích maso přeláváme touto směsí a podáváme s hranolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Bábovka z křehkého těsta plněná vejci Vajíčka v osmi skvělých variacích Články z

Komentáře k receptu: Biftek se žampiony

Komentáře

  1. Forme   30.12.2006 | 11:31 | reagovat |

    Klasika. V případě nedostatku výpeku nastavuji vývarem, případně lze zahustit jíškou nebo solamylem

  2. Eva   04.10.2004 | 15:27 | reagovat |

    Dělám něco podobného, ale s kuřecím masem (zkoušela jsem i vepřovou kýtu). Je to výborné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web