Bezmasé tortelini s rajčatovou omáčkou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Omáčka
    • 20
      g olivy
    • 40
      g kečup - jemný
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,5
      ks cibule
    • oregáno
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 100
      g tortellini bezvaječné
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s prolisovaným česnekem ji zpěníme na olivovém oleji. Vmícháme kečup, dobromysl, pepř, sůl a na kolečka nakrájené olivy. Směs necháme vařit na mírném ohni zhruba 10 minut.
2
Mezitím uvaříme v mírně osolené voděs kapkou olivového oleje tortelini.
3
Do uvařené, ale ještě horké rajčatové směsi nasypeme strouhaný eidam, počkáme, až se roztaví a hotovou omáčkou přeléváme uvařené tortelini.

Komentáře k receptu

  • MN
    MN |

    15. 12. 2010 12:36

    No, já myslím, že by se to mělo jmenovat spíše torteliny s kečupovou omáčkou, neboť rajčata tam nikde nemůžu najít....

  • Zuzana Nepustilová
    Zuzana Nepustilová |

    15. 2. 2009 18:59

    Dělám to s krájenými rajčaty z plechovky, jsou lepší než kečup, aspoň jsou pak v jídle opravdu rajčata.

  • Majka Přidalová
    Majka Přidalová |

    4. 6. 2007 09:45

    Prosím kuchařku on-line o opravu názvu, má být Bezmasé torteini s rajčatovou omáčkou, č mi nějak vypadlo :) Děkuji