Autor:

Barevný domácí talíř

Střední
Ingredience
Vepřové maso
nebo krůtí
500 g
Cibule 1 ks
Mrkev
2-3
3 ks
Žampiony 1 plechovka
Sterilovaný hrášek 150 g
Pórek 1 ks
Květák 300 g
Rajčata 2 ks
Bílé víno 1 dl
Hladká mouka
2-3
3 lžíce
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Máslo  
Masox 1/2 kostka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na másle osmahneme cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky a opečeme. Potom dáme všechnu zeleninu,kromě hrášku a podlijeme vínem. Dusíme do křehka. Mezitím na másle osmahneme mouku, zalijeme čtvrt litrem vody a přidáme půl kostky bojonu a za stálého šlehání metlou necháme projít varem. Nalijeme na masovo - zeleninovou směs, zamícháme a 5 minut povaříme.

Hodí se k tomu rýže.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Barevný domácí talíř

Komentáře

  1. Simča S.   13.08.2014 | 13:12 | reagovat | závadný

    A co uděláme s tím hráškem????

    1. Tuchy   13.08.2014 | 22:21 | reagovat | závadný

      Si s ním cbrnkej :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web