Autor:

Bambuchy

Snadné
Ingredience
Brambory
(Uvařené ve slupce)
1 kg
Polohrubá mouka 200 g
Bryndza 200 g
Vejce 1 ks
Sůl  
Kyselé mléko  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme, osolíme, doplníme vejcem, moukou a vypracujeme polotuhé těsto. Z něj vykrajujeme lžící namočenou v tuku oválné kousky, které smažíme dozlatova po obou stranách v rozpáleném oleji. Na talířích doplníme brynzou, nakládanou zeleninou a zapíjíme kyškou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Banica Ochutnejte Bulharsko Články z

Komentáře k receptu: Bambuchy

Komentáře

  1. Ferda Mravenec   07.05.2006 | 18:39 | reagovat |

    Bylo to dobré, ale málo mastné

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web