Bambuchy

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg brambory (Uvařené ve slupce)
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 200
      g bryndza
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • kyselé mléko
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme, osolíme, doplníme vejcem, moukou a vypracujeme polotuhé těsto. Z něj vykrajujeme lžící namočenou v tuku oválné kousky, které smažíme dozlatova po obou stranách v rozpáleném oleji. Na talířích doplníme brynzou, nakládanou zeleninou a zapíjíme kyškou.
Zařazení: Pokrmy Z brambor

Komentáře k receptu

  • Ferda Mravenec
    Ferda Mravenec |

    7. 5. 2006 18:39

    Bylo to dobré, ale málo mastné