Maso se zlatavou kůrkou Křehká vepřová pečeně s nádherně zlatavou kůrčičkou vypečenou do křupava, to je pochoutka,… Celý článek
Poleva patří do chladna Ať už občas připravujete dort, plněné košíčky nebo jiné zákusky s čokoládovou polevou,… Celý článek
Nejlepší dezert po pálivém jídle Čekáte návštěvu a chystáte se oslnit je nějakým báječným thajským či indickým jídlem, která… Celý článek
Jak skladovat chléb? Také se vám stává, že předevčírem koupený chléb je tvrdý, jako kdybyste ho doma měli týden, a… Celý článek
Snadno nastrouhaný sýr Máme-li sýr tvrdý, a ještě k tomu rozdrobený na kousky, pak nejde téměř vůbec strouhat.… Celý článek
Vypeckování oliv Černé olivy se zpravidla prodávají neodpeckované, ačkoliv celá řada receptů počítá s olivami… Celý článek
Jak na domácí chléb Nadšenců, kteří si pečou vlastní chléb, je mezi námi stále víc. Není to totiž zdaleka tak… Celý článek
Uchovávání sýrů Ideálním místem pro skladování sýrů je vlhký sklep. Jelikož jej však málokdo z nás má k… Celý článek
Mleté maso Připravujete občas pokrmy z mletého masa? Pak se vám určitě bude hodit tip, jak docílit toho,… Celý článek
Aby smažený sýr nevytekl Základem je koupit kvalitní sýr, který by měl mít minimálně 30 % tuku a víc. Aby sýr při… Celý článek