Jak nakrájet zelí? Ať už se chystáte připravit zelný salát nebo třeba dušené zelí jako přílohu k pečenému masu,… Celý článek
Jak skladovat česnek Česnek nevyschne a dá se dobře loupat, když ho doma rozeberete na jednotlivé stroužky, uložíte… Celý článek
Jak poznáme zralý ananas Ananas je vynikající exotické ovoce, které pořídíme v každém supermarketu. A není ani drahý.… Celý článek
Čerstvé žampiony - jak je usušit, zmrazit nebo naložit Chuť čerstvých hub nic nenahradí a žampiony jsou dnes už běžně dostupné v každém supermarketu.… Celý článek
Jak na silný a čirý vývar Kosti, maso nebo odřezky vkládáme vždy do studené a dostatečně osolené vody, tak dojde k… Celý článek
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo Čerstvé nakrájené ovoce bohužel rychle podléhá oxidaci. Zhnědne a nevypadá příliš chutně.… Celý článek
Jak zužitkovat starší pečivo Určitě se to často stává i vám, že vám doma zůstávají starší rohlíky, housky a chléb, které už… Celý článek
Jak na tuhé máslo Asi to moc dobře znáte. Chcete namazat chléb máslem, jenže to je z lednice tvrdé tak, že se… Celý článek
Krásně nasekané ořechy Potřebujete do pečení na jemno nasekat ořechy, oříšky, mandle a podobně? Vezměte si na pomoc… Celý článek
Jednoduchá příprava sušenek Není nad domácí sušenky. Jsou křehké, chutné a skvěle chutnají. Jejich příprava není vůbec… Celý článek