• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky Rýže
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • REKLAMA

REKLAMA

• Jiří Myška
    Jiří Myška | 19. 9. 2014 16:23

Vkládání receptů je opraveno, doplnili jsme i vlaječky států, které také delší dobu nešly.. V případě dalších potíží prosím o nahlášení ;-) Pěkný víkend přatelům receptů JM

• Jiří Myška
    Jiří Myška | 19. 9. 2014 15:14

Dobrý den, momentálně opraveno reagování na příspěvky (aneb schované tlačítko) a menu dne opraveno. Intenzivně se věnujeme vkládání receptů a odhalili jsme konecčně čím to. Doufám, že se nám to ještě dnes povede dostat ven tak poprosím ještě o chvíli strpení O:-) JM

• Simča S.
    Simča S. | 19. 9. 2014 13:31

Souhlas s Jirkou (tímto zdravím!!!) - také jsem zkusila včera přidat recept a jak jsem překlikla ze stránky "vložení ingrediencí" na stránku "postup", naskočila tam nejprve tato stránka (ještě jsem si pomyslela co s tím ten Jirka dělá, že mu to nejde) , ale během 1/2 minuty zmizela, vše bylo bílé a nahoře na záložce (používám Firefox) se motalo zelené kolečko a bylo tam něco jako nahrávám (nebo nahrávání). Čekala jsem asi 5 minut, ostatní net běhal OK.... Tak jsem záložku zavřela a dál se nesnažila... :-(

• recepty73
    recepty73 | 19. 9. 2014 10:09

...zdravím a děkuji za vysvětlení ...bílé okno při vkládání receptu se objevilo dřív, než jsem nějakou fotografii přidal ...už při psaní postupu ;-)

• Jiří Myška
    Jiří Myška | 19. 9. 2014 09:02

Dobrý den, recepty momentálně prošly větší změnou (na první pohled né tak viditelnou) a s tím souvisí i proces ladění. Za veškeré komplikace se velice omlouvám a intenzivně na nich pracujeme. Momentálně nejvíce problémové je vkládání receptu s fotografií.Zde se budu snažit o nápravu ještě dnes co nejdříve to jen bude možné. Bez fotografie je vše v pořádku ale to samozřejmě není naším cílem.. Dále je v řešení menu týdne a jak píšete, reakce na příspěvky v dalších úrovních. Vše se budeme snažit ještě dnes odladit a budu o tom informovat. Kdyby se ještě objevilo cokoliv jiného, neváhejte to napsat sem nebo přímo mě do zprávy. Pěkný den JM

• recepty73
    recepty73 | 18. 9. 2014 19:25

...zkoušel jsem recept zadat znovu a opět bílé okno, které nehodlá zmizet :'( ...teď bych uvítal reklamu na toaletní papír nebo pleny pro dospělé :-S :'( ...diskuze je asi jediné, co tu funguje, ikdyž taky ne na 100% ...chtěl jsem reagovat na svůj třetí příspěvek a chybí okénko: přidat ...proč? protože reklama :-D

• recepty73
    recepty73 | 18. 9. 2014 19:00

...a do třetice :-S ...nejdou vkládat recepty :'( ...samovolně při vkládání naskočí bílé okno a je po srandě ...nenapíšeta ani help!

• recepty73
    recepty73 | 18. 9. 2014 18:45

...ha! modré pozadí se změnilo v černé a po kliknutí pochopitelně i v ploše receptů :'( ...asi si skočím koupit řasenku, abych porušil pravidla aplikace :-S

• recepty73
    recepty73 | 18. 9. 2014 18:41

...reklama mi sice už samovolně neneskakuje, ale to modré reklamní pozadí po všech stranách, které se zobrazí i na ploše receptů při každém kliknutí je snad ještě horší :'( ...v komentářích jsem se také nemohl zorientovat :-! u italské pizzy je komentář od hrachové kaše a čím jsem dál v komentářích tím je to horší ...a týdenní menu se mi nezobrazilo celé, vzhled je celý ujetý a část ho opět zakrývá (hádejte co ;-) ) reklama airbank ...sním či bdím? nebo snad v redakci receptů.cz bouchl granát?

• recepty73
    recepty73 | 14. 9. 2014 18:22

...díky za radu, zatím je klid...

• 1
  • 2
  • 3
  • Další stránka

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

40 minut
Hovězí Stroganov II.

Hovězí Stroganov II.

Poslední sledované recepty

412
Karamelové cheesecake řezy
Karamelové cheesecake…
244
Míša dort
Míša dort
219
Domácí lučina
Domácí lučina
215
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…
16
Krupicové flameri
Krupicové flameri

Zajímavé články

Zelí jako nové maso: Superpotravina, ze které připravíte nejenom šťavnaté steaky
Zelí jako nové maso: Superpotravina, ze které…
Zázrak jménem matcha: Blahodárný superčaj vás nakopne a pomůže i s hubnutím
Zázrak jménem matcha: Blahodárný superčaj vás…
Parmazán chudých: Vyrobte si pangrattato, křupavý zázrak ze starého chleba
Parmazán chudých: Vyrobte si pangrattato, křupavý…
Tukožroutská polévka slibuje detox i rychlé hubnutí. Jak to s ní vlastně ve skutečnosti je?
Tukožroutská polévka slibuje detox i rychlé…
Nejkrásnější dorty vítězky Peče celá země: Její finální dort vzhůru nohama dojal i Josefa Maršálka
Nejkrásnější dorty vítězky Peče celá země: Její…
AHA.cz Mrazivé okolnosti smrti maminky Adamcové: Ta bolest se nedá popsat

Mrazivé okolnosti smrti maminky Adamcové: Ta bolest se nedá popsat

Mimibazar Revoluce na talíři se odkládá: Co čeká naše děti ve školních jídelnách?

Revoluce na talíři se odkládá: Co čeká naše děti ve školních jídelnách?

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jarní trend, který miluje i princezna Kate: Mokasíny jsou pohodlné, stylové a teď i ve slevách

Jarní trend, který miluje i princezna Kate: Mokasíny jsou pohodlné, stylové a teď i ve slevách

Ženy.cz Toxické vztahy nemusí být jen ty milostné. I „kamarádka“ může ublížit

Toxické vztahy nemusí být jen ty milostné. I „kamarádka“ může ublížit

Blesk.cz Monika Binias promluvila o zdraví: Vážné zákroky a prudké přibírání na váze! Jak se jí podařilo zhubnout?

Monika Binias promluvila o zdraví: Vážné zákroky a prudké přibírání na váze! Jak se jí podařilo zhubnout?

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na březen: Kdo získá peníze navíc a kdo o ně naopak rychle přijde?

Velký horoskop financí na březen: Kdo získá peníze navíc a kdo o ně naopak rychle přijde?

Abecedazahrady Bělotrn: Nádherná suchomilná rostlina, která léčí nervy. Jak ho pěstovat?

Bělotrn: Nádherná suchomilná rostlina, která léčí nervy. Jak ho pěstovat?

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • REKLAMA

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact