tak tenhle týden bych si menu dala klidně celé:) vypadá to všechno moc dobře a ještě je to pěkně velikonoční.. paráda! jen to linecké chtělo upéct už tak minimálně před týdnem:) ale s tím se nedá nic dělat, psát to týden dopředu nejde, to chápu. a nedělní mazanec bych asi nechala až na pondělí, ale kdyby to šlo, dám za menu 1 ;-)
to je taky pravda:) a jo, je to jen inspirace a když je chuť, tak si o víkendu taky uděláme klidně žemlovku nebo čočku na kyselo.. rozhodně nemám nic proti:) ale ta kombinace jídel v menu mi příjde vážně podivná. Myslím, že když už se to menu teda dělá, tak by mělo mít hlavu a patu. protože to by se to pak mělo spíš jmenovat "náhodný výběr" nebo inspirace a ne menu týdne:-[
...kdyby bylo po mém, tak si dám v neděli klidně krupicovou kaši, pokud na ní budu mít chuť ;-) :-P . Menu týdne beru spíš jako inspiraci, jelikož se mění častěji než ,,rubrika,, doporučujeme ;-) :-D .
Já jsem menu týdne kritizovala už několikrát.Od té doby,co jej nesestavuje Ladia,tak se mi nelíbí a ani jej nějak nesleduju. Tento týden je to ale perla.Jen když spočítáte,kolikrát je v jídle slanina nebo uzenina:Játra na jehle,zelňačka,pikantní fazolky,nudle se zelím,bramborový guláš.Jeden den zelňačka,druhý den opět zelí tentokrát s nudlema a další den opět nudle tentokrát s mákem.
jsem jediná komu se menu tohoto týdne zdá nepovedené? nemám vůbec nic proti samotným jídlům, ale jejich kombinace mi přijde dosti nešťastná.. jednak sladké jídlo se obvykle dává v pátek, ale jasně, změna proč ne, hlavně když je chuť:) ale kombinace zelňačky a fazolek.. a slaných nudlí a krupicový dezert.. přinejmenším bych to prohodila. fazolky bez polévky a s dezertem a k nudlím, které jsou spíš sušší, bych naopak dala tu polévku. v sobotu bych rodinku asi neodbyla gulášem, samo pokud někam nevyrážíme. a v neděli bych za oběd bez dezertu byla asi kamenována:)) tímto nechci kritizovat, ale spíš to nadhazuji jako téma k diskuzi, jestli to něčí chuťové buňky cítí stejně :-))
vítám jakoukoli reakci:)
A nešlo by, že pokud editorka vybere nějaký recept do menu dne a nemá foto, tak by u něj byla nějaká ilustrační fotografie? Vím, že je těžké vybírat jen z receptů, co foto mají... Ale zase takhle by menu dne nebo týdne dávalo nějaký smysl :-)
Neberte to prosím jako kritiku, ale snahu pomoci O:-)