• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Menu týdne

Menu týdne

• nnln | 18. 4. 2011 08:43

tak tenhle týden bych si menu dala klidně celé:) vypadá to všechno moc dobře a ještě je to pěkně velikonoční.. paráda! jen to linecké chtělo upéct už tak minimálně před týdnem:) ale s tím se nedá nic dělat, psát to týden dopředu nejde, to chápu. a nedělní mazanec bych asi nechala až na pondělí, ale kdyby to šlo, dám za menu 1 ;-)

• nnln | 15. 4. 2011 08:13

to je taky pravda:) a jo, je to jen inspirace a když je chuť, tak si o víkendu taky uděláme klidně žemlovku nebo čočku na kyselo.. rozhodně nemám nic proti:) ale ta kombinace jídel v menu mi příjde vážně podivná. Myslím, že když už se to menu teda dělá, tak by mělo mít hlavu a patu. protože to by se to pak mělo spíš jmenovat "náhodný výběr" nebo inspirace a ne menu týdne:-[

• nnln | 15. 4. 2011 07:25

vražda uzeninou:) a to pro ti ní nic nemám, jen si myslím, že by se s ní vážně mělo opatrně..

• recepty73
    recepty73 | 14. 4. 2011 14:37

...kdyby bylo po mém, tak si dám v neděli klidně krupicovou kaši, pokud na ní budu mít chuť ;-) :-P . Menu týdne beru spíš jako inspiraci, jelikož se mění častěji než ,,rubrika,, doporučujeme ;-) :-D .

• Zdena z JM | 14. 4. 2011 13:16

Já jsem menu týdne kritizovala už několikrát.Od té doby,co jej nesestavuje Ladia,tak se mi nelíbí a ani jej nějak nesleduju. Tento týden je to ale perla.Jen když spočítáte,kolikrát je v jídle slanina nebo uzenina:Játra na jehle,zelňačka,pikantní fazolky,nudle se zelím,bramborový guláš.Jeden den zelňačka,druhý den opět zelí tentokrát s nudlema a další den opět nudle tentokrát s mákem.

• nnln | 14. 4. 2011 10:39

jsem jediná komu se menu tohoto týdne zdá nepovedené? nemám vůbec nic proti samotným jídlům, ale jejich kombinace mi přijde dosti nešťastná.. jednak sladké jídlo se obvykle dává v pátek, ale jasně, změna proč ne, hlavně když je chuť:) ale kombinace zelňačky a fazolek.. a slaných nudlí a krupicový dezert.. přinejmenším bych to prohodila. fazolky bez polévky a s dezertem a k nudlím, které jsou spíš sušší, bych naopak dala tu polévku. v sobotu bych rodinku asi neodbyla gulášem, samo pokud někam nevyrážíme. a v neděli bych za oběd bez dezertu byla asi kamenována:)) tímto nechci kritizovat, ale spíš to nadhazuji jako téma k diskuzi, jestli to něčí chuťové buňky cítí stejně :-)) vítám jakoukoli reakci:)

• pippiva
    pippiva | 4. 4. 2011 11:54

...lusteniny bychom meli jist alespon 3x tydne ;-) :-D

• Ladia
    Ladia | 4. 4. 2011 11:22

Hrách, kapusta, fazole, kroupy a čočka v jednom týdnu, to vypadá na pořádný výbuch :-D :-D :-D

• Klára K. | 30. 3. 2011 10:25

K dnešnému menu by sa podľa mňa hodila aj nejaká polievka, trebárs rajčinová, zeleninová, špenátová a pod.

• Ladia
    Ladia | 16. 2. 2011 21:48

A nešlo by, že pokud editorka vybere nějaký recept do menu dne a nemá foto, tak by u něj byla nějaká ilustrační fotografie? Vím, že je těžké vybírat jen z receptů, co foto mají... Ale zase takhle by menu dne nebo týdne dávalo nějaký smysl :-) Neberte to prosím jako kritiku, ale snahu pomoci O:-)

• Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Brambory se zelím a špekáčky

Brambory se zelím a špekáčky

45 minut
Cottage quiche s červenou cibulí

Cottage quiche s červenou cibulí

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

85
Domácí langoše z jogurtu
Domácí langoše z jogurtu
55
Krémová pórková polévka
Krémová pórková polévka
20
Slané palačinky
Slané palačinky
17
Torta di spaghetti KOPRA
Torta di spaghetti KOPRA
13
Celerová pomazánka III.
Celerová pomazánka III.

Zajímavé články

Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat těchto 5 pravidel
Jak na čistý a silný vývar: Stačí dodržovat…
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká bábovka i bramboráky
Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, polévka, sladká…
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných podzimních rychlovek, které vykouzlíte raz dva
Večeře od pondělí do pátku: 5 vydatných…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte je všechny?
Kvíz: Nejznámější filmové hlášky o jídle. Znáte…
AHA.cz Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Kašpárek na přehlídce vyváděl: Pak přišel podivný úprk!

Mimibazar TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

TESTUJEME: Opruzeniny či ekzém? Konopný Táta překvapil, jeho přírodní zinková mast nezklamala

Dáma.cz Dnes nastala podzimní rovnodennost: Čím je tento přelomový den tak výjimečný?

Dnes nastala podzimní rovnodennost: Čím je tento přelomový den tak výjimečný?

Blesk pro ženy Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Aňa Geislerová opět okouzlila Paříž: Po mole kráčela po boku světových hvězd

Ženy.cz Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Kardigan v zimě: takhle ho nosí módní insideři a vy to zvládnete taky

Blesk.cz Exmanžel Belohorcové neplatí alimenty: Dcera Salma musí »šlapat« na mole

Exmanžel Belohorcové neplatí alimenty: Dcera Salma musí »šlapat« na mole

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Klára Kováčová: Deset let jsem byla hlavně manželkou a mámou. Děti už mě nepotřebují každou minutu, teď je řada na mně

Klára Kováčová: Deset let jsem byla hlavně manželkou a mámou. Děti už mě nepotřebují každou minutu, teď je řada na mně

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

5 znamení zvěrokruhu, která v sobě mají největší sexuální přitažlivost: Komu nejde odolat?

Abecedazahrady Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

Slepičí traktor je geniální trik: Slepice zahradu dokonale pohnojí a vyčistí, ale přitom ji nezničí

• Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Diskuse
  • Web Recepty.cz
  • Menu týdne

• © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points of Contact
  • Povinně zveřejňované informace