Dobrý den, editorka může vybírat jen z receptů s fotografií. Často se proto stává, že fantazie a recept by byl, ale jenom to foto chybí :-( Snad se to bude časem zlepšovat, jak bude více uživatelů k recetům nahrávat fotografie.
Ano, to je skvělý recept, ale bohužel bez fotografie. Zadávání menu dne se tím hodně stěžuje, problém je zejména s polévkami, s fotografií je jich málo a ty které jsou, se opakují. Zelňaček s fotografií je asi 10, ráda bych byla kreativnější a měla větší výběr, ale vybírat lze jen z receptů s fotografií:(
Jinak myslím, že sladké jídlo na valentýna není špatné;)
Pri prehliadke dnešného menu, som sklamaná, k takejto polievke by som ako hlavný chod dala určite nejaké mäso, či už prírodné, alebo nejakú skanú so zem kašou a valentínske srdiečka, ako dezert.
Já se přidávám. Stává se často, že je např. smetanová polévka, hlavní jídlo se smetanou a navrch ještě nějaký tučný moučník. Pak naopak vývar a hladový hlavní chod... Je-li sytější polévka volí se lehčí hlavní chod a opačně. Neměly by být oba chody stejně barevné.
Např. halušky s uzeným a druhý den špagety s nějakou směsí, je v podstatě to samé jídlo... atp.
Podľa mňa, keď je hlavné chod napr. Bramborový guláš, polievku by som nepodávala a hlavne nie kapustovú, či už z bielej, alebo červenej, tam stačí len napr, dezert, ale to je môj názor. :Vid menu dne 10.02.2011
Prosím prosím nešlo by vrátit menu týdne? Hodně jsem na něj chodila pro inspiraci.Mám ráda přehled na celý týden najednou.Menu dne se mi nelíbí,moučniky tam jsou ve všední dny a ve sváteční chybí.Děkuji.