Marci, není zač, jsem ráda, že se vám to taky povedlo. Taky jsem ale čekala, že nám poradí někdo z vyšších míst, ale asi jsou tam všichni moc zaneprázdnění předvánočním úklidem, tak na nás nemají čas. :-D
Jitko37, móóc děkuji za radu. Provedla jsem to taky tak a je všechno v pořádku. Ještě jednou díky. I když tyto tady by měly přijít z jiné strany, že? ;-)
Marci, mě už se to s tím mojím receptem podařilo, už ho mám jenom v Oblíbených. Měla jsem ho tedy jak v Moje recepty, tak i v Oblíbené a právě v těch Oblíbených je možnost >smazat< tak jsem na to klikla a recept se smazal, sice i z těch Oblíbených, ale hlavně zmizel z Moje recepty. No a pak jsem si ho dala znova do vyhledavače a dala znova uložit a tentokrát se podařilo, že ho mám jenom tam ;-)
Mám stejný problém jako Jitka 37. Jedná se o Zapečený květák se šunkou a ne a ne jej dostat z mých receptů do oblíbených ! vzhledem k tomu, že to není můj recept, prosím o jeho přesunutí. Nevím jak to mám udělat sama. Díky. :-(
Máte oblíbené recepty. Ty se V8m řadí do Vaší kuchařky. V ní můžete mít oblíbené a soukromé recepty. Když je u receptu, že čeká na schválení, tak jste jej měla soukromý a dala jste jej zveřejnit. Takže aby nevzniknul duplikát odešel na schválení editorce. Pokud jej nechcete zveřejnit. Tak stačí zpátky klinkout na změnit na soukromý...
No asi se mi pletou Moje recepty s Oblíbené recepty. Tento recept bych tedy z Moje recepty chtěla odstranit, jak to mám, prosím, udělat? A ještě, v Mojí kuchařce-tedy Oblíbených je u tohoto receptu ikonka zavřený zámek a nápis-čeká na schválení-to znamená co?