Ne, nedávala, pouze e-mail pod kterým byly recepty zadány, řešila jsem to s pí Trpkošovou, když jste měl dovolenou. Seznam receptů z hlavy rozhodně nedám, bylo jich přes 1 000 :-D ale kam ta diskuze zmizela je mi záhadou...
Krátce tu jsem jen registrovaná. Na recepty chodím více než rok. Mně se změna celkem líbí. Jak už jsem psala jinde, já chápu ty, kterým zkazili recepty. Stalo se. Ale přeci když to sepíšu a pošlu mejlem na opravu, tak to dají do pořádku. Sice asi ne ihned, ale snad brzy. Víceméně záleží na nás, jestli si to ted uděláme k obrazu svému. A už kvůli tomu investovanému času bych to tady jen tak nezabalila.
Omlouvám se, ale jestli tu někdo přemýšlí o něčem jako je žaloba, tak je u mě velmi jednoduchý a já se mu mohu jen smát.
Sofiee, ja nechcem nikoho zatracovať ani nikoho obhajovať,podľa Vaších pridaných receptov, tu môžete byť asi len krátko, pritom užívatelia, čo tu boli už roky a mali tu spústu receptov, ktoré im sprznili, ako že brigádnici / kto vie ako to vlastne bolo/, sa právom ohlasujú. Skúste sa vžiť do ich situácie, pritom novú tvár receptov chcel majitel, nie užívatelia.
:D :D :D :D :D :D Hromadnou žalobu. Tak teď jsem lehla pod stůl. My jsme snad v České republice, to neni možný. Co takhle přestat remcat a pomoci jim s tím? Všechno nejde do druhého dne, takže co takhle si sepsat chyby ve svých receptech, možná i nějaké věci k doplnění a pak to poslat emailem? Když to udělá každý, máme hotovo. Ale ne, to se zakládají diskuse a lamentuje se. My k tý hloupý americe už fakt nemáme daleko.
Dávala jste do diskuze seznam receptů, u kterých chcete nastavit nastavit autorství na sebe? Také to nikde v diskuzi zatím nevidím. Kdyžtak mi prosím pošlete ten seznam na email a já to obratem nastavím.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat v jakém časovém horizontu mohu očekávat přiřazení mnou dříve zadaných receptů k mému současnému účtu? (Řešilo se již dříve v diskuzi, nyní ji nemohu najít.) Jedná se mi pouze o upravení chyb v receptech.
Děkuji.