Žemlovka - fofrovka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
10 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Jafin

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček toastový chléb
    • 3
      ks jablka
    • 0,5
      balíček máslo
    • skořice
    • vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krajíc toustového chleba namažeme trochou másla, přidáme nastrouhaná jablka, která ochutíme skořicí a vanilkovým cukrem.
2
Přikryjeme druhým toustem a v toustovači zapečeme.
3
Je to rychlovka při nedostatku času pro mlsné jazýčky.
Zařazení: Pokrmy Sladké
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    17. 3. 2009 11:59

    Správná "blbost" - jednička s hvězdičkou!

  • Lenka Mojžišová
    Lenka Mojžišová |

    16. 3. 2009 01:42

    Vynikající, připravila jsem to přítelovy na snídani a byl nadšenej :) Akorat sem pridala tvaroh, lépe to chutna a je to vláčnější.

  • Alenka
    Alenka |

    13. 1. 2008 21:10

    To zni velice dobre... mam tady cely baleni toustaku, tak to chci nejak vyuzit. Ta pizza je taky dobry napad, diky vsem. Jdu na to.

  • Anonym
    Anonym |

    11. 5. 2006 17:09

    Do toho by se celkem hodil i kousek tvarohu a moje trojčata budou mlaskat a já nebudu uhnaná

  • Lenka
    Lenka |

    10. 5. 2006 13:52

    Tady bych doporučila toustový chléb celozrnný a to i těm strávníkům, kteří celozrnné pečivo neradi. Propeče se to a nebude to k poznání, ale uděláme něco dobrého pro sebe /co se vitamínů a minerálů týče/.Z toustového chleba je výborná i pizza - mám vyzkoušeno osobně - chléb rozložit na plech těsně vedle sebe, potřít kečupem a libovolnou náplní. Rychlé a vynikající.