Zelňačka od Kewa

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kysané zelí
    • klobása ostřejší
    • zakysaná smetana
    • pepř mletý
    • vegeta
    • majoránka
    • bobkový list
    • nové koření
    • paprika
    • kmín
    • maggi
    • brambory
    • 2
      dl mléko
    • 0,5
      ks cibule
    • masox
    • hříbky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve zelí povaříme, poté přidáme nakrájené brambory, přidáme koření a na mírném ohni vaříme. Mezitím na vedlejší plotýnce orestujeme cibuli a do toho dáme nakrájenou klobásu. Až je klobása s cibulí krásně do zlatova orestována, přidáme celou směs do hrnce s polévkou a na víc dáme ještě hříbky. Přidáme mléko či sladkou smetanu, bujon a znovu trochu majoránky s paprikou. Celé zalijeme zakysanou smetanou a na zahuštění dáme mouku s máslem (připravíme v hrnci po klobásce s cibulí).
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.