Zeleninový salát s tuňákem II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: magie4

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks ledový salát
    • 500
      g rajčata
    • 3
      ks vejce natvrdo
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 2
      ks cibule menší
    • 1
      lžíce bazalka
    • olivový olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mísu vymažeme utřeným česnekem. Ledový salát, rajčata, vejce, cibule - vše nakrájíme a vložíme do mísy vymazané česnekem. Tuňáka scedíme a přidáme do mísy. V mističce promícháme bazalku nakrájenou najemno, sůl, pepř, olej a přidáme do salátu. Promícháme.

Komentáře k receptu

  • Lena
    Lena |

    4. 4. 2007 11:04

    To by nahradilo i letní oběd!

  • Zuzana Vlachová
    Zuzana Vlachová |

    3. 4. 2007 17:28

    tak si ho natrhejte ja ho taky trhám a píši krájim:)

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    3. 4. 2007 14:30

    Tak tohle určitě zkusím mám ráda jak všechny ryby, tak zeleninu. Jen chci upozornit, četla jsem někde, že salát se má trhat na kousky a ne krájet. Stykem nože se salátem se prý ztrácejí vitamíny. Nevím jestli je to pravda, ale salát od té doby trhám.