Autor:

Zeleninovo-kuřecí předkrm

Snadné
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
 
Paprika  
Eidam sýr  
Pomazánka
Česneková (koupit v obchodě)
 
Bageta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuřecí řízky jemně okořeníme a osmažíme a necháme vychladnout. Obě papriky, eidam a řízky nakrájíme na nudličky a bagetu na plátky. Vše pak namáčíme podle chuti do česnekové pomazánky.

Je to přímo delikatesa.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Zeleninovo-kuřecí předkrm

Komentáře

  1. Marie Šťastná   12.02.2009 | 23:39 | reagovat |

    je to rychlé a dobré a kdo má rád okurku mužete si jí tam k tomu připojit....nedoporučuji podávat když čekáte někoho na večeři...česnek v ústech neni příjemný :)))))...můj přítel si na to už zvykl....:))))))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web