Zeleninové rizoto III.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule nebo pórek
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cuketa
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks rajče
    • 1
      lžička bazalka nebo provensálské koření
    • 3
      balíček vařená rýže 1 pytlík na osobu
    • 1
      lžička vegeta zeleninová
    • 100
      g sýr
    • 3
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme rýži. V pánvi wok na trošce oleje zpěníme cibuli nebo pórek a postupně přidáváme zeleninu. Nejdříve mrkev na kostičky, necháme trochu podusit, pak mladou cuketu (neloupu) také na kostičky, papriku a nakonec rajče. Necháme rozdusit, ochutíme bazalkou nebo provensálským kořením a trochou zeleninové vegety. Pak smícháme s uvařenou rýží. Navrch můžeme posypat strouhaným sýrem a pokapat kečupem.
2
Pro změnu lze místo rýže použít uvařené těstoviny.
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T |

    10. 6. 2011 13:13

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 |

    10. 6. 2011 01:09

    ...není příloha ;-)

  • Gabriela Drejslarová
    Gabriela Drejslarová |

    4. 6. 2010 00:50

    To zní super, co nejdřív vyzkouším:-)