Autor:

Zeleninová vegeta

Střední
Ingredience
Mrkev 2 kg
Petržel 1 kg
Zelí 500 g
Cibule 1 kg
Celer 300 g
Česnek 1 ks
Rajčata 5 ks
Paprika
Petrželová nať
hodně
 
Líbeček
a celer
 
Sůl 1 kg

Postup přípravy:

Všechny přísady umeleme na masovém strojku, smícháme dohromady a natlačíme do sklenic zavíčkujeme a sterilujeme. Vhodné do polévek a pod maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Zeleninová vegeta

Komentáře

  1. Radka   18.08.2006 | 20:16 | reagovat |

    steriluje se 80 stupňů 20 minu

  2. Kamila Suchová   07.08.2006 | 14:20 | reagovat |

    Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.

  3. Jana Kutačová   07.08.2006 | 10:59 | reagovat |

    Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web