Zeleninová vegeta

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg mrkev
    • 1
      kg petržel
    • 500
      g zelí
    • 1
      kg cibule
    • 300
      g celer
    • 1
      ks česnek
    • 5
      ks rajčata
    • 5
      paprika
    • petrželová nať hodně
    • líbeček a celer
    • 1
      kg sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny přísady umeleme na masovém strojku, smícháme dohromady a natlačíme do sklenic zavíčkujeme a sterilujeme. Vhodné do polévek a pod maso.

Komentáře k receptu

  • Radka
    Radka |

    18. 8. 2006 20:16

    steriluje se 80 stupňů 20 minu

  • Kamila Suchová
    Kamila Suchová |

    7. 8. 2006 14:20

    Prosím o sdělení, jak dlouho se to steriluje.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    7. 8. 2006 10:59

    Moje maminka takto připravovala směs pouze z kořenové zeleniny a přidávala ji do svíčkové a do polévek.Tohle vypadá taky moc dobře.:o)