Zeleninová polévka s krupičkou

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • voda
    • mrkev
    • celer
    • petržel
    • masox
    • pepř mletý
    • maggi
    • petrželka
    • dětská krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkev, celer a petržel nakrájíme na drobné kostičky. Dáme vařit 1 l vody, vhodíme zeleninu a vaříme skoro do měkka. Přihodíme 2 kostky bujónu, trochu pepře a maggi.
2
Pomalu přisypáváme krupičku, po jedné lžíci, vždy počkáme, než polévka zhoustne, a pak přisypeme další lžíci. Záleží, jak chcete mít hustou polévku, ale já dávám na 1 l vody 3-4 lžíce.
3
Nakonec můžeme přisypat petrželku.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • marketa
    marketa |

    14. 7. 2015 09:58

    Jedině souhlasím ,proč pořád bujony,hnussss :'( :-S =-O

  • Mirka
    Mirka |

    8. 1. 2013 19:21

    :'( :'( :'( :'( Bujón a Maggi :-$ , Češi jsou holt na tyhle prasárničky stavění, hlavně když jsou rychle hotové a ještě s tím každý den nakrmí své děti. Uvařit pořádnou zeleninovou polévku nestojí moc času a pro zdraví a dobrý pocit to stojí za to, když už se krájíme se zdravou zeleninou stojí to alespoň za úvahu.