Autor:

Zeleninová polévka II.

Střední
Ingredience
Brambory 3 ks
Mrkev  
Celer  
Kořen petržele  
Kapusta  
Sůl  
Kmín  
Majoránka  
Máslo  
Cibule  
Vejce 1 ks
Petrželová nať  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Oškrábané a na kostičky nakrájené brambory, nastrouhanou kořenovou zeleninu a na nudličky nakrájenou kapustu zalijeme vodou. Osolíme, okmínujeme, přidáme majoránku a vše vaříme doměkka.

Zvlášť osmažíme na másle nakrájenou cibuli, kterou přidáme před koncem do polévky. Potom do polévky za stálého míchání nalijeme rozšlehané vejce a chvíli povaříme.

Hotovou polévku sypeme sekanou zelenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Karotková polévka s řapíkatým celerem Karotkové hody nejen pro vegetariány Články z

Komentáře k receptu: Zeleninová polévka II.

Komentáře

  1. recepty73   23.11.2010 | 13:32 | reagovat | závadný

    Duplikát :-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web