Autor:

Zeleninová pizza s kozím sýrem

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 2
Ingredience
Pohanková mouka
(hladká, lze i špaldová)
200 g
Droždí 1/2 kostka
Cukr 1/2 lžička
Kozí sýr
(měkký)
75 g
Smetana ke šlehání 25 ml
Nízkotučný tvaroh 50 g
Mladý zelený chřest
(očištěný a uvařený 7 minut v osolené vodě)
200 g
Pórek 1 ks
Česnek 1 stroužek
Sušená rajčata
(naložená v oleji)
50 g
Sůl  
Pepř mletý  
Zeleninová pizza s kozím sýrem

Postup přípravy:

Mouku promíchejte s 1 lžičkou soli. Smíchejte droždí, cukr a 100 ml vlažné vody a směs přilijte k mouce. Zpracujte na hladké těsto a nechte asi 30 minut kynout. Ještě jednou prohněťte, tence vyválejte a přeneste na plech vyložený pečicím papírem. Troubu předehřejte na 200 °C.

Těsto potřete směsí sýrů a smetany a poklaďte kousky chřestu, kolečky dobře propláchnutého pórku, česnekem nakrájeným na plátky a okapanými rajčaty. Osolte, opepřete a asi 25 minut pečte, až těsto zezlátne a zpevní.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Zeleninová pizza s kozím sýrem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web