Autor:

Závitky Hanácké selky

Střední
Ingredience
Hovězí maso 1 kg
Česneková pasta 1 lžička
Pepř mletý  
Anglická slanina 100 g
Moravská klobása 1 ks
Feferonka 2 ks
Koření - Divočina 1 lžička
Cibule 2 ks
Nakládané houby
Nebo čerstvé
4 ks
Hladká mouka 1 lžička
Sádlo
Nebo olej na osmažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Uzeniny

Maso nakrájíme na větší plátky a rozklepeme paličkou. Každý plátek lehce potřeme česnekovou pastou, popepříme, obložíme anglickou slaninou, kousky moravské klobásky a dílkem feferonky. Svineme do závitku a sepneme jehlicí. Sádlo rozehřejeme, vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji.

Přidáme divoké koření a plátky hub, vložíme na tuk a ze všech stran osmahneme. Pak zalijeme vodou a za občasného podlití dusíme pod pokličkou. Můžeme vše dělat také v tlakovém hrnci. Maso vyjmeme a šťávu zahustíme moukou.

Podáváme s bramborem, ale každý dle své chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Závitky Hanácké selky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web