Autor:

Žarkoje

80 minut PT0H80M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 1 kg
Vepřové maso 500 g
Cibule 1 ks
Sádlo 2 lžíce
Knorr Aromat
dle chuti
 
Bobkový list  
Pepř celý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Nakrájíme cibulku na kostičky a osmahneme dozlatova, přidáme maso a orestujeme, poté vhodíme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a zalijeme vodou až navrch brambor. Přidáme bobkový list, Knorr Aromat, pepř černý a dle chuti sůl. Vaříme do změknutí brambor a masa.
Pokud máme málo masa výborně se k tomu hodí rybí pepřenky jako příloha.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Žarkoje

Komentáře

  1. Jana V.   06.01.2007 | 9:37 | reagovat |

    Zkusila jsem upéct v troubě a tolik nepodlévat,je to dobré.Příště přidám i nějakou zeleninu.

  2. Zuzana Goršková   30.08.2006 | 11:40 | reagovat |

    Maso je nakrájené na kostky vepřové

  3. Jana   30.08.2006 | 11:11 | reagovat |

    Maso nakrájené na kostky nebo mleté?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web