Autor:

Zapékaný jazyk

Střední
Ingredience
Uzený jazyk 400 g
Brambory 800 g
Cibule 2 ks
Strouhanka 50 g
Sůl  
Pepř mletý 1/2 lžička
Máslo 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Brambory uvaříme a nakrájíme je na plátky. Kouskem másla vymastíme zapékací misku, na zbylém másle usmažíme najemno nasekanou cibulku, strouhanku a vmícháme nakrájený jazyk. Podle chuti osolíme a opepříme. Do mísy dáme polovinu brambor, na ně masovou směs a nakonec zase brambory. Pokapeme máslem a zapečeme v troubě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Zapékaný jazyk

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web