Autor:

Vařený jazyk

Snadné
Ingredience
Uzený jazyk
vařený
 
Cibule  
Hořčice  
Sůl  
Polévkové koření  
Vařený jazyk

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Uvařený jazyk dáme na talíř a zalijeme omáčkou. Cibuli osmažíme na másle zasypeme moukou, zalijeme vodou přidáme polévkové koření a hořčici.Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Vařený jazyk

Komentáře

  1. Simča S.   26.04.2011 | 14:29 | reagovat |

    Tak přesto, že jazyk naprosto miluji, tato úprava mne nenadchla.... Jednak by mi toto jídlo asi více sedělo s brambodem a jednak ta hořčičná omáchka mi nechutnala. Je ale možné, že jsem ji nedělala správně - v receptu není uveden žádný poměr kolik čeho dát... Dala jsem jednu cibuli - střední, osmahla na lžičce másla, zasypala lžičkou mouky, zalila asi 2 dl vývaru, přidala trošku koření, povařila a přidala lžíci hořčici... Ale jak říkám - nenadchlo mne to...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web