Autor:

Vařený jazyk

Snadné
Ingredience
Uzený jazyk
vařený
 
Cibule  
Hořčice  
Sůl  
Polévkové koření  
Vařený jazyk

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Uvařený jazyk dáme na talíř a zalijeme omáčkou. Cibuli osmažíme na másle zasypeme moukou, zalijeme vodou přidáme polévkové koření a hořčici.Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Vařený jazyk

Komentáře

  1. Simča S.   26.04.2011 | 14:29 | reagovat |

    Tak přesto, že jazyk naprosto miluji, tato úprava mne nenadchla.... Jednak by mi toto jídlo asi více sedělo s brambodem a jednak ta hořčičná omáchka mi nechutnala. Je ale možné, že jsem ji nedělala správně - v receptu není uveden žádný poměr kolik čeho dát... Dala jsem jednu cibuli - střední, osmahla na lžičce másla, zasypala lžičkou mouky, zalila asi 2 dl vývaru, přidala trošku koření, povařila a přidala lžíci hořčici... Ale jak říkám - nenadchlo mne to...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web