Autor:

Zapékané šťouchané brambory

Střední
Ingredience
Sůl  
Pepř mletý  
Pažitka  
Paprika - sladká  
Brambory
neloupané
8 ks
Máslo
pokojové teploty
4 lžíce
Oregáno
sušené nebo jiné oblíbené bylinky
1/2 lžíce
Česnek sušený  
Strouhaný parmazán
množství dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Brambory

Neoloupané brambory vaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit do doby než je udržíme v ruce a pak oloupeme. Na vymazaný plech klademe brambory, které rozdrtíme úderem spodní strany kávového hrníčku. Na vrch klademe kousky másla, posypeme oreganem, česnekovým práškem, solí, pepřem, sýrem, pažitkou a paprikou. Pečeme asi 15 - 20 minut dokud povrch nezačne hnědnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Zapékané šťouchané brambory

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web