Autor:

Zapékané rybí filé

Střední
Ingredience
Filety 1000 g
Cibule 1 ks
Hladká mouka 40 g
Máslo 100 g
Žloutek 1 ks
Sýr 200 g
Strouhanka 50 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filé nakrájíme na stejně velké kousky a vložíme do vroucí osolené vody s cibulí a kořením. Zvolna vaříme 10 - 12 minut. Vařené filé vyndáme a vývar zahustíme jíškou, připravenou z másla a hl. mouky (zahušťujeme jenom tolik vývaru, kolik chceme mít omáčky, někdo má rád víc, někdo míň).

Povaříme a omáčku zjemníme rozšlehanym žloutkem. Filé poklademe do pekáčku, přelijeme rybí omáčkou. Strouhanku opražíme nasucho na pánvičce do zlatova. Rybičku posypeme strouhaným sýrem, strouhankou a pokapeme trochou vody. Dáme zapéct tak, aby se vytvořila zlatavá krustička.

Podáváme s bramb. kaší nebo bramorem. Dělala jsem to i s pangasem (kvůly dětem) a bylo to výborný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Zapékané rybí filé

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web