Autor:

Zapékané kotlety II.

Střední
Ingredience
Kotlety
libové - nebo řízky z vepřové kýty
4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Kari  
Paprika  
Rostlinný olej  
Cibule
větší
4 ks
Máslo
(1/8)
0,13 ks
Uzený sýr
(eidam)
150 g
Vývar
masox
1/2 l
Bílé víno 250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou kari a špetkou papriky.

V pánvi rozpálíme tuk a maso po obou stranách osmahneme asi 5 minut.

Do pekáčku vlijeme zbylý tuk ze smažení, rozložíme osmažené maso, na něj nasypeme vrstvu nadrobno nakrájené cibule, kterou poklademe plátky másla a vše posypeme vrstvičkou strouhaného sýra. Zalijeme horkým vývarem s vínem.

Pekáč přikryjeme alobalem tak, aby byl celý pokrm zakrytý. Vložíme do trouby a 45 minut zapékáme. Poté alobal sejmeme a ještě asi 15 minut pečeme, aby se povrch osmahl a sýr zezlátl.

Podáváme s opékanými brambory nebo hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Zapékané kotlety II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web