Zapékané mexické plátky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí prsa
    • 8
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • chilli
    • sůl
    • olej
    • 1
      ks naložené papriky
    • šlehačka
    • 750
      g řízek vepřové, krůtí
    • 3
      ks zelená paprika čerstvé slovenské

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a chilli ( koření podle chuti). Na pánev dáme rozpálit olej a řízky rychle osmažíme. Po osmažení řízky, včetně výpeku, přendáme na pekáček, přidáme sterilované papriky a na nudličky pokrájené zelené papriky, na plátky nakrájený česnek, zalijeme šlehačkou, popřípadě ještě dosolíme. A dáme péct do trouby. Kdo chce může přidat i kukuřici.
2
Podáváme s různě upravenými brambory, přelité tatarkou. Maso by mělo mít ostřejší česnekovou chuť.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    10. 12. 2006 18:10

    bylo to super!!!!