Autor:

Zapékané mexické plátky

Střední
Ingredience
Kuřecí prsa  
Česnek 8 stroužek
Pepř mletý  
Chilli  
Sůl  
Olej  
Naložené papriky 1 ks
Šlehačka  
Řízek
vepřové, krůtí
750 g
Zelená paprika
čerstvé slovenské
3 ks
Zapékané mexické plátky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Řízky naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a chilli ( koření podle chuti). Na pánev dáme rozpálit olej a řízky rychle osmažíme. Po osmažení řízky, včetně výpeku, přendáme na pekáček, přidáme sterilované papriky a na nudličky pokrájené zelené papriky, na plátky nakrájený česnek, zalijeme šlehačkou, popřípadě ještě dosolíme. A dáme péct do trouby. Kdo chce může přidat i kukuřici.

Podáváme s různě upravenými brambory, přelité tatarkou. Maso by mělo mít ostřejší česnekovou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Náš tip: Hovězí pečeně s granátovými jablky Články z

Komentáře k receptu: Zapékané mexické plátky

Komentáře

  1. Anonym   10.12.2006 | 18:10 | reagovat |

    bylo to super!!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web