Autor:

Zapékaná cuketa s mletým masem

Střední
Ingredience
Cuketa 1 ks
Mleté maso 1/2 kg
Rýže
sáček
1 balení
Cibule  
Sýr
na strouhání
 
Smetana  
Česnek  
Sůl  
Pepř celý  
Paprika - sladká  
Olej  
Tuk  
Muškátový oříšek  

Postup přípravy:

Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme ji lehce na oleji, přidáme mleté maso a koření a dusíme, až bude maso hotové.

Mezitím uvaříme rýži.

Nakrájíme na kostičky cuketu a do zapékací mísy vymazané tukem vrstíme střídavě cuketu, uvařenou rýži a mleté maso.

Celé zalijeme smetanou a nastrouhaným sýrem. Můžeme přidat špetku muškátového oříšku.

Zapékáme cca 20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2
4 4 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Zapékaná cuketa s mletým masem

Komentáře

  1. Zora Manasová   03.10.2009 | 13:36 | reagovat |

    Všetky suroviny sú v poriadku, asi bude chyba inde ako v recepte. Cuketu treba dobre vypotiť a s korením opatrne. Pekný deň. Zora

  2. Veronika Švehlová   03.10.2009 | 12:08 | reagovat |

    horší jídlo sem snad nikdy nejedla. docela mi to zošklivilo chut na cuketu! nedoporučuju

  3. Ivana Samcová   27.07.2007 | 19:12 | reagovat |

    K masu jsem přidala trochu rajčatového protlaku. Rýži podle Margity v množství 300g. Smetanu jsem měla jen zakysanou, ale příště dám raději ke šlehání.Cuketa je velmi dobrá, druhý den po odležení je ještě lepší.

  4. Margita   02.08.2006 | 6:46 | reagovat |

    Výborné. Všetko som robila ako je napísané. Ryžu by som dala v budúcnosti v množste 30 dkg. Príloha rajčinový šalát. Smotanu som použila na šľahanie. Možná by bola dobrá aj pochúťková smotana. V budúcnosti určite vyskúšam aj so zemiakmi. Dávam 1.

  5. Tereza Jarčušková   12.10.2005 | 6:55 | reagovat |

    Včera som tento recept vyskúšala, bol veľmi dobrý. Zabudla som síce na muškátový oriešok, ale to nevadilo. Bolo to výborné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web