Autor:

Zapečená vepřová panenka ve štrůdlovím těstě

Obtížné
Ingredience
Vepřová panenka
Plátkový sýr
Šunka
Těsto na štrůdl 1 balíček
Podravka  
Vejce 2 ks
Houby
lesní, žampiony
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Panenky omyjeme a nakrojíme na půl.

Podusíme houby do měkka a zahustíme jedním vajíčkem.

Rozválíme štrůdlové těsto na velký plát na něj položíme 2 plátky sýra na to položíme napůl rozkrojenou a okořeněnou panenku a na to položíme houby a pak to přikryjeme plátkem šunky .

Nakonec to zavineme a potřeme vajíčkem a dáme péct do trouby na 45 minut.

Podáváme s bramborem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Zapečená vepřová panenka ve štrůdlovím těstě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web