Autor:

Zapečená vepřová panenka ve štrůdlovím těstě

Obtížné
Ingredience
Vepřová panenka
Plátkový sýr
Šunka
Těsto na štrůdl 1 balíček
Podravka  
Vejce 2 ks
Houby
lesní, žampiony
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Panenky omyjeme a nakrojíme na půl.

Podusíme houby do měkka a zahustíme jedním vajíčkem.

Rozválíme štrůdlové těsto na velký plát na něj položíme 2 plátky sýra na to položíme napůl rozkrojenou a okořeněnou panenku a na to položíme houby a pak to přikryjeme plátkem šunky .

Nakonec to zavineme a potřeme vajíčkem a dáme péct do trouby na 45 minut.

Podáváme s bramborem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Brambory s kuřetem Večeře zn. co dům dal Články z

Komentáře k receptu: Zapečená vepřová panenka ve štrůdlovím těstě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web